[350m] Profesjonalna, w pełni wyposażona kuchnia cateringowa lub studio kulinarne. [090419A]

REJON: NATOLIN

Metraż: 350 m
Media: prąd, 65kW
Ogródek: nie dotyczy – duża rampa załadunkowa
Przeznaczenie: studio kulinarne / profeskonalna kuchnia cateringowa/ kuchnia produkcyjna 24h
Wentylacja: pełna gastronomiczna
Klimatyzacja: pełna gastronomiczna
Nagłośnienie: nie dotyczy
Wys sal: 4-5 m

Pomieszczenia chłodnicze – agregaty / mrożnie: 2
Sale produkcyjne: 5
Sanepid odb: pełne
Godziny otw: 24h – dowolne (brak sąsiadów)
Koncesja: brak – możliwość uzyskania
Kuchnia: ciężka gastronomiczna, produkcyjna,
Lokal aktywny: TAK

Operator nieruchomości:  spółdzielnia mieszkaniowa
Czynsz/mies: 6.700 zł (bardzo niski)
Odstępne: 500.000 zł (za cały lokal z pełnym wyposażeniem sprzętowym, profesjonalnymi systemami klimatyzacyjnymi i wentylacyjnymi, dużą rampą przeładunkową)

Negocjacje: TAK

Opis Właściciela:

– wyjątkowa kuchnia cateringowa na najwyższym poziomie.

– obiekt w budynku wolnostojącym, jedyne sąsiedztwo to lokale usługowe (przez ścianę) ogromna rampa przeładunkowa (5 podjazdów na ciężarówki). Sporo piecy konwekcyjnych, dwa duże pomieszczenia chłodnicze. W części szkoleniowej i reprezentacyjnej kilka lodówek i robotów gastronomicznych oraz drobnego sprzętu firmy SMEG, piece konwekcyjne (4 szt) piece cukiernicze do wypieków (2 szt) roboty cukiernicze (mieszalnice średnie),przygotowalnie prep, zmywalnia, pokój konsumpcyjny dla ok 30 osób. Bardzo wysokie pomieszczenia, jasne, duże okna. Magazyny etc.
– aktywnie działająca kuchnia, nowe sprawne sprzęty, może służyć zarówno jako kuchnia cateringowa, kuchnia dietetyczna, kuchnia zewnętrzna dla dużej restauracji (obsługa Uber eat etc), kuchnia testowa lub studio kulinarne.

Powodem odstąpienia restauracji jest zmiana prywatnych planów właściciela (emerytura)

Komentarz Kulinarisk: To jedno z najładniejszych i najlepiej wyposażonych obiektów tego typu w stolicy.

Numer oferty: 090419A

kontakt: maciej.rogowski@kulinarisk.pl

NAPISZ KOMENTARZ

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *