W ramach KULINARISK CONCEPT proponujemy wszystko to, co pozwala efektywnie funkcjonować gastronomii. Wiemy, że ceniony lokal tworzy kompleksowa koncepcja łącząca w sobie elementy wystroju wnętrza, doboru menu czy skutecznej komunikacji marketingowej.

Sprawujemy nadzór techniczny i technologiczny nad powierzonymi projektami tak, aby obiekty uzyskały akceptację i miano lokalu gastronomicznego oraz spełniały wszystkie wymogi wynikające z HACCP/ GHGMP. Dbamy o zapewnienie odpowiedniej ergonomii kuchni w zakresie doboru sprzętu i technologii umożliwiającej lepszą jej wydajność. Ndzorujemy wykonawców realizujących projekty budowlane oraz konsultujemy wszelkie sprawy prawne związane z funkcjonowaniem lokalu. U nas znajdziesz wsparcie w zakresie przygotowania odpowiedniego projektu technologicznego i wyposażenia lokalu. Dużą uwagę przykładamy do wysmakowanego designu przestrzeni i przyciągającej uwagę identyfikacji wizualnej. Wesprzemy Cię także w zakresie oferowanego menu zgodnym z trendami kulinarnymi.

Pomożemy stworzyć spójną koncepcję marketingową obejmującą zarówno działania z zakresu tradycyjnej reklamy, jak i funkcjonowania lokalu w sieci mediów społecznościowych. Z naszą pomocą zbudujesz profesjonalny wizerunek, który przekujesz w sukces swojego lokalu.

Skontaktuj się z nami, chętnie pomożemy
Przemysław Śledziak, przemyslaw.sledziak@kulinarisk.pl T: 513 967 466
Katarzyna Selenta, katarzyna.selenta@kulinarisk.pl T: 602 655 902